KİLİS / POLATELİ - Polateli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Polateli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Polateli/KİLİS
Vizyon
Polateli Çok Programlı Lisesi olarak bölgedeki eğitim ve öğretimde bir adım önde olmak, üniversiteye öğrenci yetiştirmenin yanı sıra bölgedeki iş sektörlerine ara eleman yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, evrensel nitelkte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim ve bilimsel kültür oluşturmak ve mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2019-2020 Yıllarında 1-Kızlar Futsal İl Birinciliği, 2-Kızlar Bocce İkinciliği, 3-Kızlar Atletizm İlçe Birinciliği; 4-Erkekler Atletizm İl Üçüncülüğü, 5-Erkekler Bocce İil Üçüncülüğü, 6-Erkekler Atletizm İlçe Birinciliği 7-Erkekler Hentbol İl Üçüncülüğü
Okulumuz kaloriferli olup kömürle ısıtılmaktadır.
SERVİS ve ÖZEL ARAÇLAR İLE SAĞLANMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ KİLİS MERKEZE 22 KM, GAZİANTEP MERKEZE 40 KM MESAFEDE OLUP POLATELİ İLÇESİ MERKEZİNDEDİR.